La primera sensació és vital, el desordre no ajudarà.

 

És per aquesta raó que s’ha de potenciar el que tenim i treure el màxim suc, per aconseguir una bona sensació.

Aquest ordre també dependrà de la situació de l’immoble, si encara es viu o si ja és un habitatge deshabitat. Per això les nostres recomanacions aniran lligades aquest punt, per tal de ser adaptar-se a cada situació 

Si l’habitatge és buit, recomanen treure tot allò que pot perjudicar la venda, mobles vells, abandonats, bruts, objectes en mal estat, la nostra recomanació és buidar tot el que es pugui. De la resta, ordenar i buidar els espais.

En un habitatge deshabitat, s’ha de treballar una mica més, organitzant les visites que han de ser compatibles amb les activitats normals del dia a dia.

Conceptualment continuaríem amb el mateix objectiu previ a la mudança, treien allò que ja sabem que no arribarà a la mudança, objectes trencats, papers, mobles en desús, en mal estat, tot allò que tiraries abans de marxar, ens ho prenem com una feina que ja no haurem de fer al final.

  1. Guarda el que és personal i sentimental (no tot), durant una temporada, això ens costa molt, perquè és la nostra vida i no sabem quant trigarem a fer la venda però els espais quedem més nets (sense passar-se, no volem una casa freda i minimalista, s’ha de mantenir el caliu d’una casa viscuda). Utilitza una caixa i prepara-ho per a la mudança, si ha possibilitat en un altre espai.
  2. Ordena tot el que utilitzis diàriament, amb caixes, cada cosa ha de tenir el seu lloc. Res de Roba. La roba, ni que sigui neta, ha de tenir el seu lloc. Evitar cadires plenes de roba, roba penjada en portes, cadires, mampares o sobre el llit. Evitar tenir massa coses penjades o darrere les portes perque moltes vegades no podem obrir-les del tot. Evitar roba als banys, tovalloles de color…etc,etc.
  3. Els banys han d’estar més buits, intenta posar les tovalloles imprescindibles, tenir recollit els productes de neteja, xampús, gels, cremes… Utilitza caixes, cistells per a poder amagar-ho.
  4. Taulells de cuina i de banys buidades i recollides. Si no és possible, tingueu alguna cosa per a poder-ho amagar en el moment de fer la visita.
  5. Si hi ha nens, les joguines recollides en espai o caixa per a elles.
  6. Oficines, taula de papers recollides.

El que NO hem de fer...

Deixar la casa amb els mobles vells, brut, reduint els espais, ho hauràs de buidar, anticipa’t!

El que SI hem de fer

Estàs a punt de Vendre, hi marxaràs, començar a fer una prèvia a la mudança, ordena, despersonalitza, buida i obre els espais.

Truca’ns!